Om

Decembercupen är en årlig tävling i Bodybuilding och Athletic Fitness arrangerad av Skånes Kroppskulturförbund. Tävlingen vänder sig till dig som är ren nybörjare och till dig som inte placerat dig på ”pallen” på ett Svenskt Mästerskap (detta gäller seniorer). Damer kan dock söka dispens.

Decemberupen är ett utmärkt tillfälle att göra tävlingsdebut på om du inte tävlat förut. Scandic Hotel Star (fd Star Hotel) i Lund erbjuder bästa möjliga tävlingsförutsättningar för både tävlande som publik, i en verkligt exklusiv miljö.

Samtliga deltagare kommer att få priser. Prisbordet kommer att bestå av våra fina traditionella bucklor och plaketter, samt ett urval fina priser skänkta av våra sponsorer.

Förfrågningar och kontakt:

Arne Persson
Brynjevägen 19
246 34 Löddeköpinge
E-post: arne_w_persson@hotmail.com
Mobil: 0708-18 22 46

Annonser

4 responses to “Om

 1. Hej Arne,
  Måste man ha köpt biljetter innan eller kan man köpa dem på plats på Lördag ?

  M.v.h Lasse Bruman

 2. Hej Lasse,

  Jag lade upp denna wordpressblogg åt Arne i januari 2007 som ett exempel på en lättskött hemsida för Decembercupen ifall han skulle vilja samla och hantera all information kring tävlingen på samma ställe. Jag tror inte det föll honom på läppen riktigt.

  I vilket fall som helst så finns det lite mer information om årets tävling (och tidigare års tävlingar) på BODYs forum: http://forum.body.se/forumdisplay.php?f=256

  2006 skrev Arne ”Jag rekommenderar starkt förköp då det brukar bli slutsålt.”

 3. Tjena!

  Jag är väldigt sugen på att börja tävla i AF men ja skulle vilja veta vad prispotten ligger på är de något man kan leva på eller måste man ha ett jobb vid sidan av?

 4. Alexander filipovski

  Hejsan jag undrar hur jag ska göra för att söka in på december cupen så jag kan tävla . Greenen jag vill tävla i är mens phsique -178 Mvh alexander

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s